AUTOESCOLES ROMA
AUTOESCOLES ROMA

 

 

Aquest novembre AUTOESCOLA ROMA compleix 44 anys d’existència, dels quals  jo he estat vinculat els darrers 37 anys. Raons personals i professionals han fet que, arribat aquest punt, decideixi donar un gir a la meva activitat i continuï camins professionals que ja havia iniciat.

A partir del dia 1 de setembre de 2021 es produeix un relleu en l’activitat i pren possessió de tot l’autoescola ZF, mantenint tots els compromisos i prestant el servei amb total normalitat..

No puc menys que agrair a tot l’equip que m’ha acompanyat durant tants anys: en Jordi, el meu amic i col·laborador, la meva Sònia, incondicional i eficient,  així com les darreres incorporacions com la Marina o en Pedro, tots amb la seva dedicació i esforç.

Sense ells no haguéssim arribat fins aquí.

També agrair les meravelloses experiències amb els milers d’alumnes que han passat per casa nostre, on molts d’ells han deixat una empremta inesborrable.

Gràcies per tot i fins sempre.

 

CONSULTA RESULTAT EXAMEN TEÒRIC
TEST D'EXAMEN
SI VOLS SABER L'ESTAT D'EXPEDICIÓ DEL TEU PERMÍS, CLICA AQUÍ.

 

AUTOESCOLES ROMA

 

Secció 1

C/ VILLARROEL 97

08011 BARCELONA

Teléfono:93 454 99 41

autoescolaroma@gmail.com

 

Secció 2

Av. Severo Ochoa 53

08906 L'Hospitalet de Llobregat

Teléfono: 93 438 12 71

autoescolaroma3@gmail.com

Noticias

¿Conducir a los 17 años?

Tráfico estudia dejar conducir a jóvenes de 17 años acompañados de un adulto.

CAMBIOS EN EL EXAMEN TEÓRICO.

La Dirección General de Tráfico comunica que modificará su banco de preguntas para pasar de alrededor de 800 preguntas a 15.500 cuestiones, que se presentarán de manera aleatoria a los aspirantes. El sistema se está comenzando a aplicar en las distintas Jefaturas Provinciales deTráfico y el objetivo de la DGT es que pueda estar completamente operativo para finales denoviembre.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CENTRE DE FORMACIÓ VIÀRIA ROMA, S.L.